Sannevdw 31 jaar, uit Hoorn


Naam: Sannevdw
Leeftijd: 31 jaar
Geslacht: vrouw
Woonplaats: Hoorn
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Over mij:
Hai, ik ben Sanne. Ik werk als model, ondanks mijn extravagante looks. Ik ben al een hele tijd single en zoek nu naar iemand om mijn leven mee te delen. Ik vind mijn werk superleuk maar heb daarnaast ook nog andere dingen die ik leuk vind. Ik doe pilates en ga geregeld zwemmen en fitnessen. Surfen hou ik ook erg veel van. Op gebied van karakter ben ik iemand die best wel lief is en zorgzaam. Ik vind het belangrijk om positief te zijn en veel te lachen.

Over jouw:
Op de eerste plaats is het voor mij belangrijk dat je niks hebt tegen piercings en tattoos, wat me ook logisch lijkt. Je bent ook iemand die actief bezig is en er goed uitziet, verzorgd ook. Verder heb ik niet veel eisen, als je maar groter dan ikzelf bent 😉

Klik hier om contact op te nemen met mij