Pamila 72 jaar, uit Duivendrecht


Naam: Pamila
Leeftijd: 72 jaar
Geslacht: vrouw
Woonplaats: Duivendrecht
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Over mij:
Wie had dat gedacht dat ik op mijn 72 ste jaar nog op zoek zou gaan naar een leuke man. Waarschijnlijk niemand. Maar ondanks mijn leeftijd sta ik nog midden in het leven en wil ik blijven genieten tot ik niet meer kan. Toch zou ik het heel leuk vinden om dat samen met iemand te doen, vandaar mijn oproep. Dus welke man zou met mij mee willen op uitstapjes, een voorstelling bezoeken, of gewoon even ergens koffie drinken.

Over jouw:
Ik zoek een leuke man die net als ik, lekker actief is en nog wil en kan genieten van het leven. Jij bent positief ingesteld en ziet eigenlijk overal wel het leuke van in. Je houdt van lekker kletsen, ontspannen bezig zijn en leuke dingen beleven. Dus heb je zin om mee te gaan

Klik hier om contact op te nemen met mij