Bentezor 26 jaar, uit Hoofddorp


Naam: Bentezor
Leeftijd: 26 jaar
Geslacht: vrouw
Woonplaats: Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Over mij:
Ik heb echt geen idee hoe ik mezelf aan moet prijzen. Ik ben heel sportief, naast mijn werk trekt die lijn zich door. Ik doe aan skeeleren, squashen en hardlopen. Ik heb ook hobbies die niet sportief zijn, zoals shoppen, uitgaan en naar de bioscoop gaan. Verder weet ik niet meteen wat ik nog meer moet aanprijzen, je moet het maar ontdekken 😉

Over jouw:
Het zou voor mij persoonlijk heel fijn zijn een man te leren kennen die zelf ook sportief is, samen sporten en daarna thuis samen koken. Het klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren. Natuurlijk zijn er nog andere dingen in het leven om samen te ontdekken.

Klik hier om contact op te nemen met mij